Sommerbukser

xl-03892Når den skønne sommertid nærmer sig, betyder det lange dage med sol og sommer og ferie, og det betyder også, at vintergarderoben kan pakkes væk. På med t-shirts og shorts og ud at nyde det gode vejr. For for mænd, er shorts den ultimativt mest vigtige beklædningsgenstand om sommeren. Shorts er dejligt lette at have på, og så fås de i alverdens forskellige stilarter, længder og farver. De mest almindelige shorts, er de knælange, som går lige til eller lidt over knæet. Når først man har gået i dem hele sæsonen, er de lidt svære at komme ud af igen, da de bare er så behagelige, og der er en ubeskrivelig lækker fornemmelse over at få luft til skinnebenene. Faktisk ser man rigtig mange mænd, der stadig har de halvlange shorts på langt hen i efteråret. For mænd der bruger store størrelser, er det måske ikke let at gå ned i den lokale tøjforretning for at finde shorts, da de gængse butikker ganske enkelt ikke fører størrelser der går meget over 2XL. I stedet skal man kigge efter special butikker, der specialiserer sig i tøj til mænd der bruger store størrelser. Kigger man online, skal man ikke engang lede ret lang tid, før der dukker gode muligheder op. Og her er udvalget som regel stort. Især korte bukser fremstillet af jeans, kan fås i mange flotte varianter, hvor der både er klassiske pæne korte bukser, og mere smarte forvaskede udgaver. Skal man skeje lidt ud, kan man også lede efter shorts med mønstre, hvor tern siges at være noget af det, der kommer på mode igen. Der er selvfølgelig også kortere shorts, der stopper et stykke over knæet. Disse er gode, hvis man er aktiv, men samtidig gerne vil se smart ud. En anden type shorts, som også er rigtig smarte og samtidig praktiske, er shorts i cargo stil med masser af lommer og små fede detaljer. De egner sig både som shorts når man skal være aktiv men også til det smarte sommerlige look.
Et par lyse lange shorts med bælte, er en god investering til sommerfesterne, og tilsat en kortærmet skjorte eller polotrøje, har man fat i en rigtig god stil.

Til badeferien, er et par badebukser en streng nødvendighed, og også her, kan man sagtens finde flere forskellige slags online. Det kan være rigtig smart at vælge nogle, som man også kan have lyst til at have på, når man ikke lige bader, for så kan man nemt og enkelt forvandle badeshorts til almindelige shorts, ved at tilsætte en fed T-shirt med print eller en polotrøje.